Zorggroep Almere

Huisarts De Binder

Details van de functie

Logo Ben jij een enthousiaste huisarts die in de volle breedte je vak wilt uitoefenen? Ben je een teamspeler, ambitieus en flexibel? Dan zoeken wij jou!

Bij Zorggroep Almere weten wij ons verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. We werken vanuit gezondheidscentra en woonzorgcentra verspreid over heel Almere. Daarnaast hebben we een centrum voor geriatrische revalidatie en een Geriatrisch Expertisecentrum.

De Binder is een multidisciplinair gezondheidscentrum waarbinnen een moderne huisartspraktijk is gevestigd. Echoscopie en het uitvoeren van spleetlamp onderzoek maakt deel uit van ons aanbod. Samen met onze collega?s van de apotheek, fysiotherapie, verloskundigenpraktijk, wijkverpleging en het wijkteam bieden wij zorg in Almere Buiten. Een boeiende wijk met een diverse populatie.

Je zult werkzaam zijn in een team van zes huisartsen en een team van doktersassistenten. Het huisartsenteam bestaat daarnaast uit vier praktijkondersteuners (POH) somatiek, twee ervaren POH-GGZ collega?s, één collega POH-GGZ jeugd en artsen in opleiding. De kwaliteit van zorg is van een hoog niveau, de ketenzorg is goed doorontwikkeld en geïntegreerd in de eerstelijns werkwijze.

Functie-eisen
 • Je kunt 80% werken als vaste waarnemer of in vast dienstverband

  -Je wilt het vak over de volle breedte uitoefenen; waarbij je patiëntgericht denkt en werkt

  -Je denkt mee en draagt actief bij aan bijzondere taken, FTO en werkgroepen om de huisartsenzorg te blijven ontwikkelen

  -Je kunt zelfstandig en in teamverband werken vanuit de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de praktijkvoering van het gezondheidscentrum

Wat bieden wij?
 • Een positief opleidingsklimaat met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op gebied van onderwijs, innovatie, onderzoek en organisatie

  -Werken in een NHG geaccrediteerde praktijk

  -Ondersteuning bij de praktijkvoering

  -Een positieve werksfeer met gemotiveerde collega?s

  -Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over de organisatie
Zorggroep Almere voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. Zoveel mogelijk in de thuissituatie, en waar dat niet meer mogelijk is, in gastvrije woonzorgcentra. Wij werken in de wijken vanuit gezondheidscentra, 8 woonzorgcentra en een centrum voor revalidatie.

Zorggroep Almere wil de toegankelijke en betrouwbare partner blijven voor de inwoners van Almere. De partner, die dichtbij hun persoonlijke vragen staat en ondersteunt bij het vinden van een passende oplossing. Wij doen dit zelfstandig waar mogelijk en slaan de handen ineen met andere aanbieders. Samen maken we ons sterk voor de gezondheid van alle Almeerders.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Zorggroep Almere