Luba Uitzendbureau

Medewerker goederenontvangst

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor de afdeling binnenkomende goederen is jouw nieuwe werkgever op zoek naar een medewerker die fulltime beschikbaar is! Wat jij gaat doen als medewerker goederenontvangst? De naam zegt het al; je gaat de binnenkomende goederen verwerken. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het registreren van de binnenkomende goederen. Je scant de binnenkomende goederen, controleert deze en boekt ze in zodra de order klopt! Na het controleren, verwerk jij meteen alle juiste aantallen in het systeem! Als je dit gedaan hebt, komen jouw collega?s, de orderpickers, om de goederen op de juiste plek in het magazijn leggen. Elke order is anders, geen dag is hetzelfde!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote leverancier voor ziekenhuizen en klinieken, zij kopen alle niet-medische producten voor ziekenhuizen in. Deze producten zijn opgedeeld in twee categorieŽn: Steriele en gewone producten. De steriele producten worden bewaard in een cleanroom en de niet-steriele producten in het gewone magazijn. De ziekenhuizen en klinieken bestellen de benodigde producten bij jouw nieuwe werkgever en deze schakelt met alle leveranciers. Hierdoor hebben ze producten voor in de keuken tot aan de producten die worden gebruikt in de operatiekamer.

Vanuit de locatie in Oss worden er 6 grote ziekenhuizen en een kliniek uit de omgeving bevoorraad. Ze hebben in totaal ruim 9500 verschillende producten op voorraad in het magazijn, die de klanten per stuk of per doos kunnen bestellen. Samen met je 30 collega's zorg je er dagelijks voor dat deze belangrijke organisaties kunnen blijven werken en voor hun patiŽnten kunnen zorgen. Een baan waarin je dus echt het verschil kan maken voor mensen uit jouw regio.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau