Luba Uitzendbureau

Online Sales medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Voorhout
18 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker online sales ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit die klanten ervaren van de online website. Hierbij sta jij bestaande en nieuwe klanten te woord. Klanten kunnen bellen over vragen met betrekking tot advies of bijvoorbeeld orders. Hierin heb jij een adviserende rol en probeer jij samen met de klant mee te denken naar de beste oplossing. Het kan ook voorkomen dat je een klant begeleidt met het plaatsen van een nieuwe order. Daarnaast ga jij ook klanten benaderen voor een feedbackgesprek, het bedrijf wilt namelijk een groeien in waardering van klanten. Tot slot houd jij je ook bezig met het continu verbetering van de dienstverlening die dit bedrijf wil bieden. Dit doe je naar aanleiding van data, zo verbeter je scripts voor gesprekken en stel je verbeterplannen op voor de customer journey.

Als jij meer ervaring hebt in een functie als customer service medewerker dan kan krijg jij meerdere verantwoordelijkheden. Zo maak jij verkoopcalculaties, stelt offertes op en onderhandelt over de prijs.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf die zich focust op het verpakkingsproces. Hierin hebben ze een begeleidende en adviserende rol. Een paar voorbeelden van de diensten die zij bieden zijn procesoptimalisatie, verpakkingsontwikkeling, verpakkings-en bedrukkingsadvies, transportsimulatie, ladingzekerheid, accountmanagement en duurzame verpakkingen. Naast de adviserende en begeleidende diensten leveren ze ook de verpakkingen en bijhorende producten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau