Luba Uitzendbureau

Promotiemedewerker Glasvezel

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Haarlem
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Er is net een nieuw project gestart in Haarlem en Heemstede. Je gaat met een tablet langs de deuren om mensen gratis glasvezel aan te bieden. Hebben ze interesse? Dan laten ze bij jou op de tablet de gegevens achter. De collega's op het hoofdkantoor nemen het hierna van je over en zullen de verdere informatie verschaffen en de glasvezelkabels aanleggen. Je krijgt, voordat je gaat beginnen, uitgebreide informatie over glasvezel en verschillende interne trainingen. Met jouw representatieve voorkomen ben jij graag het eerste aanspreekpunt en sta je graag in contact met mensen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten op het gebied van engineering, inkoop, constructie en onderhoud van elektriciteitstransmissie, distributies, ondersteunen en telecommunicatie (voor zowel mobiele als vaste telefonie). Voor een project werken zij momenteel samen met een grote leverancier van telecommunicatie die consumenten vaste- en mobiele telefonie, internet en televisie biedt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau