Luba Uitzendbureau

Medewerker technische dienst

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Roosendaal
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker technische dienst onderhoud je het gebouw en het machinepark, los je storingen op en coördineer je samen met je collega alle technische zaken. Na een inwerkperiode ben jij het aanspreekpunt voor een alle afdelingen. Jij voert de reparaties uit en zorgt voor het preventief onderhoud aan het machinepark, zorgt voor het ter uitvoer brengen van het onderhouds- en smeerplan en registreert alle uitgevoerde werkzaamheden en houdt de (technische) documentatie hiervan up-to-date. De reparaties zijn zowel mechanisch, elektrisch als op pneumatisch vlak. Je draagt zorg voor een correcte afdelingshygiëne tijdens technische werkzaamheden in de productie- en op opslagruimten. Met jouw affiniteit met techniek én de wil om het productieproces optimaal te laten verlopen ga jij geen uitdaging uit de weg!

Over het bedrijf

Werken bij Best Star Meat, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Best Star Meat is actief in het verwerken (uitbenen) van varkenskarkassen. Zij leveren uitsluitend varkensvlees uit eigen keten, met minimaal 1 ster Beter Leven Keurmerk, aan de Van Loon Group bedrijven waar de producten verder tot aantrekkelijke vleesproducten worden verwerkt.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken bij een groot familiebedrijf wat bestaande is uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en ± 2000 collega?s, en werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau