Luba Uitzendbureau

Afbinder

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Opmeer
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar 2 afbinders. Nadat je ?s ochtends je auto of fiets hebt geparkeerd (helaas is het bedrijf niet goed bereikbaar met het ov), ga je eerst naar de kantine om een lekker kopje koffie of thee te halen. Je praat en grapt wat met je collega?s en loopt daarna samen naar het dagstart bord. Hier neem je samen de planning voor die dag door. De planning, prioriteiten en bijzonderheden voor de dag worden dan besproken. Hierna ga je aan het werk. Als afbinder ga je aan de slag binnen team logistiek waarbij jij verantwoordelijk bent voor het verzendklaar maken van de kozijnen. Jij zorgt ervoor dat de kozijnen op de juiste bokken staan en schadevrij op transport gaan. Hiervoor zet je de kozijnen samen met jouw collega's op de bokken en verpak je deze op correcte wijze. Houd er wel rekening mee dat fysiek zwaar werk kan zijn.

Over het bedrijf

Deze werkgever springt er qua sfeer en denkwijze uit ten opzichte van andere bedrijven in de regio Noord Holland Noord. Het bedrijf is ook beschreven als: ?De Apple onder de kozijnenbedrijven?. Hier werk je samen met iedereen in het bedrijf. Maandelijks kom je ook met elkaar samen en wordt iedereen meegenomen in de successen en leermomenten per afdeling. Daarna is het tijd om te proosten en socializen met jouw collega's terwijl je aan het darten, tafelvoetballen of op de boksbal bezig bent.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau