Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat in een team aan de slag als magazijnmedewerker. Dit doe je bij een organisatie gespecialiseerd in de Doe-Het-Zelf branche. Jij bent een belangrijke schakel binnen de organisatie. Zo zorg je er samen met je collega?s voor dat de producten op tijd aankomen bij de klant. Jij houdt je bezig met orderpicken met een elektrische pompwagen, het scannen van orders en het netjes houden van het magazijn. Mocht je in het bezit zijn van een heftruck is dat een pré en zul je ook opdrachten op de heftruck uitvoeren.

Het team werkt in twee ploegendiensten. Om de week zijn je werktijden als volgt:
  • Week 1: Maandag t/m vrijdag van 7:00 ? 15:30 uur
  • Week 2: Maandag t/m vrijdag van 13:30 ? 22:00 uur

Over het bedrijf

Zij voorzien bouwmarkten, doe-het-zelf winkels en supermarkten in de allerhande huis, tuin en keuken producten. Dit doen zij fysiek, maar ook actief online. Zij hebben een uitgebreid assortiment, van deurstoppers tot grasmaaiers. Dit met maar één doel; een oplossing bieden voor alles in en rondom het huis. Het is een hecht team in een gezellige werkomgeving. Zij kijken uit naar een nieuwe collega.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau