Sensire

Helpende in de wijk - Voorst en Twello

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als helpende?

Je gaat werken in het appartementencomplex de Benring (in Voorst) en Badijk (in Twello, vlakbij het Grotenhuis). Iedere klant heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Verhalen die jij ook graag wilt leren kennen om de klant goed en op de juiste momenten te kunnen ondersteunen en de zelfredzaamheid te stimuleren. Hierdoor maak je het mede mogelijk om thuis, in de eigen omgeving te blijven wonen en draag je bij aan de kwaliteit van leven.

Welzijn en geluk heeft voor iedereen een andere betekenis. Samen met de klant en de mantelzorger bepaal je hoe je de beschikbare tijd invulling geeft. De ene klant ondersteun je juist bij algemene dagelijks levensverrichtingen (ADL) - zoals douchen - voor een ander is het juist heel waardevol om te helpen met het (voor)bereiden van de maaltijd, bij het eten en drinken, het afruimen en afwassen en overige licht huishoudelijke werkzaamheden. Natuurlijk is er ook tijd voor een kop koffie met de klant, een spelletje, een wandeling door het mooie Voorst of Twello of een familiebezoek.

De mogelijkheid om op vele verschillende vlakken bij te kunnen dragen aan het welzijn van de klant en de mantelzorger, in combinatie met het feit dat jij en je collega’s vaak meerdere momenten per dag wat langer bij de klant (met WLZ-indicatie) zijn, maakt het werk als helpende uniek en afwisselend.

Wie ben jij?

Jij bent vlot en gemakkelijk in de omgang en snapt de leefwereld van onze klanten. Je houdt van aanpakken, bent sociaal, kunt goed luisteren maar durft ook door te vragen. Echte aandacht is iets wat jij belangrijk vindt en je weet de klanten op een positieve manier te beďnvloeden. Je vindt de vrijheid die komt kijken bij deze zorg heerlijk. De ene keer douche je de klant en de volgende keer loop je een rondje door het levendige Twello of Voorst.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo helpende zorg en welzijn niv. 2;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij indiensttreding overleggen.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk, daarom bepalen we de omvang van jouw contract in overleg (max. 28uur). Ook bepalen we samen hoe jij je uren verdeeld over de week. De functie helpende is ingeschaald in FWG 25 (€1.863,09 tot €2.555,74), excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%, conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Mariska Berendsen, teamregisseur, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire