Luba Uitzendbureau

Warehousemedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Deze internationale werkgever staat bekend om snelheid, dynamiek en goede banden met collega's. In het magazijn worden alle producten opgeslagen en getransporteerd naar de juiste locatie. Jij zorgt ervoor dat alles hier vlekkeloos verloopt. Daarbij behoren werkzaamheden, waar jij misschien al lang aan hebt gedacht! Toch benoemen we ze nog even voor je.
Orders -picken, -verpakken, -verzenden en -ontvangen, het warehouse geordend houden, het verwerken van de orders in het warehouse management systeem en het communiceren met interne en externe partijen. Maar jouw functie gaat verder dan dat! Je oppert suggesties over verbeteringen binnen het warehouse en hierbij wordt naar je geluisterd.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een internationale handelsonderneming. Onderling hangt een frisse en energieke sfeer. Het centrale motto is "Work hard, Play hard". Er is veel ruimte voor borrels en voor netwerken met jou en je collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau