Luba Uitzendbureau

Machineoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als machineoperator hou jij je bezig met het bedienen, bijsturen, omstellen en verhelpen van kleine storingen aan diverse machines. De machines variëren van blikken afvullen, blikken sluiten, sausbereiding, etiketteren en verpakken. Daarnaast zorg je voor een schone werkplek en het verwerken van de administratie.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is één van de grootste private label producenten van honden- en kattenvoer in Europa. Binnen de fabriek in IJmuiden heerst een informele en collegiale sfeer. De temperatuur waarin je werkt is wisselend, doordat je soms in vriescellen werkt en soms in warmere ruimtes waar het voer wordt gemaakt en wordt opgeslagen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau