Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Zevenhuizen
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In jouw nieuwe functie als productiemedewerker houd jij je bezig met het maken van plastic en kunststof verpakkingen. Hierbij kun je denken aan alle soorten verpakkingen die je in de supermarkt tegenkomt. Flessen voor diverse soorten sauzen, de bakjes van de smeerkaas of de dopjes met luchtdichte sluiting van de kruiden. De kans is groot dat de fles met de mayonaise die jij binnenkort bij de patat eet door jou is gemaakt! Je werkdag bestaat uit het opstarten, ombouwen en bijvullen van de machines. Je houdt deze in de gaten, je lost storingen op en zorgt ervoor dat de machine goed blijft draaien. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden controleer je de door jou gemaakte verpakkingen aan een strenge kwaliteitscontrole. Daarna pak je de producten in en zijn ze klaar voor hun volgende bestemming.

De werktijden zijn van 06.00 - 14.00 uur, van 14.00 - 22.00 uur en van 22.00 - 06.00 uur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van verpakkingen. Deze worden gemaakt door een combinatie van kunststoffen in een mal te spuiten waarna lucht ervoor zorgt dat het product zijn uiteindelijke vorm krijgt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau