Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Waddinxveen
25 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur elektrotechniek en glasvezel in Waddinxveen ben jij verantwoordelijk voor het maken van lenssets met glasvezel. Je gaat daarbij zeer nauwkeurig en geconcentreerd aan het werk. Met het productieteam bouw en bekabel jij meetsysteemkasten. Daarbij produceer je ook onderdelen van de meetsystemen. Vervolgens installeer, controleer en bedien je de software op de meetsystemen en ben je verantwoordelijk voor het configureren en FATen van de meetsystemen. Het grootste deel van je tijd ben je bezig met het solderen van kleine onderdelen en zet je lenssets in elkaar en test je deze sets. Bij al deze werkzaamheden ga je zorgvuldig om met de apparatuur en zorg je voor een nette en veilige werkplek door het beleid van de organisatie op te volgen.

Maak jij van deze fulltime functie als Monteur elektrotechniek en glasvezel jouw nieuwe baan? Reageer dan direct.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een trendsetter en technologieleider op het vlak van innovatieve wisselstellings-, vergrendelings- en controletechnologie. Er werken ongeveer 30 medewerkers. Er wordt hard gewerkt en maar er wordt ook tijd gemaakt voor ontspanning.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau