Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Middelharnis
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiŽnt uitvoeren van operationele stappen in het productieproces. Het bedrijf maakt verschillende producten in de voedingsmiddelen industrie. Je bedient en onderhoudt de machines in een geautomatiseerde productie omgeving. Je werkt wanneer het druk is in 2 ploegen (dag- en avonddiensten) en begrijpt het belang van samenwerken. Je bent precies en voorkomt op deze manier verspilling van grondstoffen. Ook zorg jij dat de afdeling netjes en geordend blijft.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een snel groeiende organisatie en verwacht op korte termijn te verhuizen naar een grotere locatie in de omgeving. Ze werken voor de levensmiddelen sector. Ze verpakken diverse producten, zoals noten, kruiden en verschillende toppings. Het bedrijf vindt het belangrijk dat je het naar je zin heb op je werk, om zo tot een juiste productie te komen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau