Luba Uitzendbureau

Operator Voedingsmiddelen

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf werken betekend carrière maken bij een stabiel, sociaal en groeiend bedrijf. Sinds begin jaren 90 onderscheidt dit bedrijf zich in de voedingsmiddelen industrie.

Als proces operator bij dit bedrijf ben je geen onderdeel van een team, maar van een familie. Jouw uitdaging als operator is dat je verantwoordelijk wordt van een productielijn. Het onderhouden van de productielijn, de productie vlekkeloos laten verlopen en snel schakelen als er een storing is maakt geen dag hetzelfde. Naast het onderhouden van de machines en zorg dragen van de producties houden jij en je collega's elkaar scherp wat betreft veiligheid.

Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever onderscheidt zich als verpakkingsspecialist van koffiemelk, glutenvrije producten, noten, zetmeel en zoetstoffen. De focus van dit bedrijf ligt op gezonde voedzame voedingsmiddelen. Het bedrijf heeft 18 verschillende ruimtes waar een productielijn Bij iedere lijn wordt er er een ander product verpakt en dat maakt het werken zo leuk bij dit bedrijf. Je hebt 18 verschillende productielijnen die weer net andere aandacht van je vereisen. Heb je de ene lijn onder controle? Dan krijg je verantwoordelijkheid voor een tweede lijn. Op deze manier blijf je als operator groeien en dat vind dit bedrijf ontzettend belangrijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau