RCN Hoofdkantoor

Manager Leisure (Corporate)

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Als Manager Leisure ben je onderdeel van het Operations-team van RCN. Een divers team met allerlei specialisten voor de vakgebieden binnen RCN: Horeca, Technische Dienst, Receptie, Leisure, Veiligheid en Duurzaamheid.
Onze Operations-afdeling bevindt zich op het RCN Hoofdkantoor in Leusden, samen met verschillende andere afdelingen. In de natuur, maar toch goed bereikbaar! Regelmatig maken we met zijn allen tijdens de lunch een wandeling in het omliggende bos. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier, maar het is vooral heel gezellig! Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, allemaal gelegen op een unieke plek. Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en onze bijdrage aan projecten voor mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie
Als Manager Leisure ken jij de kneepjes van het vak. Als spin in het recreatie web weet jij op creatieve en mensgerichte wijze de diverse betrokken hoofdkantoorafdelingen, parkmanagers en leisuremanagers samen te brengen. De afgelopen 1,5 jaar heeft onze huidige manager Leisure al veel stappen weten te maken, jij gaat hier op verder bouwen en uitbreiden. Jij zorgt voor een duidelijke visie, met als doel kwalitatief hoogstaande animatieprogramma?s neer te zetten voor de diverse doelgroepen op onze 18 vakantieparken. Jij helpt op corporate niveau verder met de professionalisering van de afdeling Leisure. Mede door jouw kennis, analyses en commerciŽle kijk op de praktijk kunnen we verder groeien in digitalisering en cijfermatig inzicht.

Wat ga je doen?
Door jouw ervaring en het volgen van trends en ontwikkelingen met aanvulling van je eigen creativiteit en organisatietalent geef je telkens weer een bruisende invulling aan de activiteiten. In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor de jaarlijkse begroting en zorg je voor onze zichtbaarheid bij externe bedrijven. Je legt makkelijk verbinding en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Onze mascotte Sammy en zijn vrienden Alex & Emma zijn een grote favoriet van onze kleine gasten. Zij beleven samen allerlei avonturen onder de noemer ?Club Sammy?. Jij ontwikkelt Club Sammy verder door en betrekt hierin meer storytelling, co-creatie en imagineering. Ook je commerciŽle oog kijkt naar de Leisure-inrichting binnen onze keten. Zo ontwikkel je onze nieuwe en duurzame merchandise lijn verder door, denk je mee bij inkoop van Leisure producten en zorg je voor een actieve aanwezigheid van leisure-uitingen op social media in overleg met je marketingcollega?s.

Een mooie rol voor iemand met een dosis ervaring en ambitie om het specialisme Leisure verder te ontwikkelen, te vernieuwen en te laten shinen!

Wat vragen wij?
Jij:
 • Bent in het bezit van een hbo-diploma (een branche gerelateerde of specifiek functiegerichte opleiding heeft de voorkeur).
 • Hebt kennis binnen het werkveld en bent zelf werkzaam geweest in de recreatie/animatie.
 • Bent commercieel sterk en hebt ervaring met cijfermatig werken en analyses maken.
 • Hebt bij voorkeur ervaring met werken in het buitenland.
 • Bent flexibel en reist graag voor kwaliteitscontrole of implementatie naar onze parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland.
 • Hebt kennis van de Engelse taal en hebt bij voorkeur tevens goede kennis van de Franse of Duitse taal.


Wat bieden wij jou?
Werken als Manager Leisure bij RCN is goed voor:
 • Je portemonnee. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen ?3.300 en ?3.900 per maand + 8% vakantiegeld (op basis van 38 uur per week).
 • Inspraak. De ruimte om jouw ambitieuze en slagvaardige manier van werken toe te passen, binnen de gestelde RCN-kaders;
 • De toekomst. We bieden een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Jouw ontwikkeling. Volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis.
 • Leuke collega?s. Ja, ťcht! Zij zullen je met open armen ontvangen.
 • Personeelskortingen en -uitjes. Denk aan borrels, teamuitjes en korting op vakantiehuisjes en horeca.
 • Een ander. RCN besteedt haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken. Hier draag jij dus aan bij.
Horen we snel van je?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van RCN Hoofdkantoor

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Hoofdkantoor gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.