RCN Vakantieparken

Manager Leisure (Corporate)

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Ons hoofdkantoor staat in Maarn, op een landgoed midden in het bos. Regelmatig maken we met zijn allen tijdens de lunch een boswandeling door het park. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier, maar het is vooral heel gezellig! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, Operationele Ondersteuning, Directie en het Secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie
De Manager Leisure kent de kneepjes van het vak en kent ook zeker onze mascottes Alex & Sammy.
Als spin in het recreatie web weet jij op creatieve en mensgerichte wijze de diverse betrokken hoofdkantoorafdelingen, parkmanagers, en leisuremanagers samen te brengen en hen een duidelijke visie te geven, met als doel kwalitatieve goede animatieprogramma?s neer te zetten in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?
Je gaat een nieuwe functie binnen onze organisatie invullen. Dat vraagt deels om vernieuwing maar ook om zorgdragen voor wat al bestaat en gewaardeerd is. We hebben tenslotte al een mooie weg bewandeld binnen Leisuretak van RCN Vakantieparken.

Vanuit het hoofdkantoor zet je een kwalitatief hoogstaand recreatie-/animatieprogramma neer wat de diverse doelgroepen op onze 18 vakantieparken bedient. Door jouw kennis en het volgen van trends en ontwikkelingen met aanvulling van je eigen creativiteit en organisatietalent geef je telkens weer een bruisende invulling aan de activiteiten.

In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor de jaarlijkse begroting en zorg je voor onze zichtbaarheid bij externe bedrijven. Je legt makkelijk verbinding en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast draag je samen met onze HR-afdeling zorg voor de werving van (seizoens)krachten en stagiaires, ontwikkel je onze mascottes Alex en Sammy verder door en betrek je hierin meer storytelling, co-creatie en imagineering. Ook je commerciŽle oog kijkt naar de Leisure-inrichting binnen onze keten. Zo ontwikkel je onze nieuwe en duurzame merchandise lijn verder door, denk je mee bij inkoop van Leisure producten en zorg je voor een actieve aanwezigheid op social media van onze leisure-uitingen in overleg met je marketingcollega?s.

Een mooie rol voor iemand met een dosis ervaring en ambitie om het RCN programma door te ontwikkelen, te vernieuwen en te laten shinen!

Wat vragen wij?
Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend.
Jij:

 • bent in het bezit van een hbo-diploma (een branche gerelateerde of specifiek functiegerichte opleiding heeft de voorkeur)
 • hebt kennis binnen het werkveld en bent zelf werkzaam geweest in de recreatie/animatie
 • hebt bij voorkeur ervaring met werken in het buitenland
 • bent flexibel en reist graag voor kwaliteitscontrole of implementatie naar onze parken
 • hebt een groot organiserend vermogen, bent creatief en vooruitstrevend
 • hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • neemt eigen initiatief en werkt zelfstandig
 • bent actief betrokken bij de trends en ontwikkelingen binnen de recreatiebranche
 • hebt kennis van de Engelse taal en hebt bij voorkeur tevens goede kennis van de Duitse of Franse taal.
 • kunt een recente VOG?(Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen?


Wat bieden wij jou?
 • werken in een organisatie waar je werk er ťcht toe doet, onder andere door het leveren van een maatschappelijke bijdrage.
 • de ruimte om jouw ambitieuze en slagvaardige manier van werken toe te passen, binnen de gestelde RCN-kaders.
 • volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis.
 • een enthousiast en hecht team.
 • een marktconform salaris binnen de recreatiebranche.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van RCN Vakantieparken

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.