WilgaerdenLeekerweideGroep

Zorgstarter

Details van de functie

Logo Welkom aanstaande zorgstarter!
We maken samen een talenscan waarna je bij ons kan starten in het zorgstarter-traject. Dit traject duurt 9 maanden. De eerste periode leren we jou het beginpakket als zorgmedewerker, denk aan verzorghandelingen en de basis van het zorgvak. Dit pas jij direct toe in de praktijk onder toeziend oog van een ervaren collega. Tijdens dit traject ga je ook op ontdekking in de verschillende doelgroepen van de zorg en je gaat regelmatig in gesprek met onze werkcoach. Bovendien ontvang je een salaris voor het werk dat je doet. Je zit dus niet zonder inkomsten.

Na dit traject van 9 maanden, start jij na een wederzijdse klik aan een volwaardige BBL-opleiding mťt baangarantie bij ons.

Voor wie ga je werken?
Geen mens is hetzelfde, gelukkig maar. Want juist die veelzijdigheid geeft kleur aan het leven. Dat maakt werken voor WLgroep zo mooi. Dankzij jou, halen onze cliŽnten het beste uit hun leven. Maar dat doe jij niet alleen, dat doen wij met zijn allen. Dat is de gewoonste zaak van de wereld. Wij hebben jou er graag bij!

Wij zijn WilgaerdenLeekerweideGroep. We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dŠt is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

WilgaerdenLeekerweideGroep bestaat uit 9 verschillende organisatieonderdelen. Ieder organisatieonderdeel (label) heeft zijn eigen specialisme. Op de pagina Labels vind je de verschillende onderdelen.

Tips voor instromers naar de zorg
Er zijn zoveel routes die je kunt volgen, maar het is belangrijk dat jij een opleiding en werkplek vindt die bij jou past. Daarom geven we je graag wat tips voor als jij je hart wilt volgen en in de zorg wilt komen werken. Dat ziet er voor iedereen anders uit. Ongeacht wat jouw pad is, houd rekening met de volgende punten:

Ga alvast na welke functie het beste bij jou past ? bijvoorbeeld helpende, verzorgende IG of hbo-verpleegkundige, begeleider of persoonlijk begeleider
Lees en bekijk verhalen van andere zorgstarters, zoals Paul, Nicole of Olaf
Laat je begeleiden door onze werkcoach

Vergeet vooral niet om er plezier in te hebben: omscholen naar en werken in de zorg is soms pittig, maar dat maakt het er niet minder mooi op!

Meer weten?
Neem dan contact op met onze recruiters, zij geven graag antwoord op jouw vragen

David: | [klik hier voor het telefoonnummer] Yolanda: | [klik hier voor het telefoonnummer]

Enthousiast geraakt en er klaar voor?
Je kan solliciteren door je CV en/of motivatie te e-mailen naar [stuur een e-mail]

Wat bieden wij?
  • Een salaris conform cao
  • Met cliŽnten maak je de meest bijzondere momenten mee
  • Je kunt het verschil zijn voor de clienten. Jij zorgt voor dat extra beetje aandacht en die glimlach!
  • Een prachtige kans om in de zorg te komen werken

Wat vragen wij?
  • Je bent enthousiast en leergierig
  • Je bent veerkrachtig en denkt in oplossingen
  • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar
  • Je hebt de motivatie om ons BBL-traject te volgen (werkend-leren mbo 3)
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WilgaerdenLeekerweideGroep