Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker meetapparatuur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Sassenheim
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat werken als productiemedewerker meetapparatuur. Wat dit betekent leggen wij graag aan jou uit! En om dit goed te kunnen doen geven we je eerst wat meer informatie over het product dat gemaakt wordt bij jouw nieuwe werkgever.

Jouw nieuwe werkgever is expert in het maken van meetapparatuur voor transport. Iets concreter: er worden kleine apparaatjes gemaakt die in een vrachtwagen worden gemonteerd en daar verschillende dingen meten. Bijvoorbeeld: de temperatuur, gps data en luchtvochtigheid. Dagelijks vervoeren vrachtwagens producten zoals aardbeien, bloembollen, maar ook coronavaccins van A naar B. Je kan je voorstellen dat deze producten onder de juiste temperatuur en luchtvochtigheid vervoerd moeten worden. De apparaatjes die op jouw nieuwe werkplek gemaakt worden, houden dit in de gaten. Hoe handig!

Als productiemedewerker meetapparatuur help jij bij het maken van deze apparaatjes. Om tot een eindproduct te komen, gaat het apparaatje langs verschillende stations. Je kan dan ook ingezet worden op de stations Programmeren, Stickeren en Inpakken.

Bij het station Programmeren zorg je ervoor dat de gewenste configuratie op het apparaatje geladen wordt. Hiervoor gebruik je een computer en daar kan jij dan ook goed mee overweg. Op het volgende station plak je een label op het apparaat. Hierdoor is het duidelijk naar welke klant het apparaat verzonden moet worden. Op het laatste station worden de apparaten ingepakt en klaargemaakt voor verzending.

Dagelijks maak je zo'n 2000 apparaten!

Over het bedrijf

We hebben inhoudelijk al het een en ander over je nieuwe werkplek verteld. Je weet nu welk product jouw nieuwe werkgever maakt en hoe dat in z?n werk gaat. Maar wat je nog niet weet is hoe fijn het bedrijf is om bij te werken. Collega?s geven namelijk aan dat het een gezellige omgeving is, er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd en je leidinggevende heeft altijd een luisterend oor. Wanneer je jezelf wil ontwikkelen wordt er intern bekeken welke mogelijkheden er zijn en hoe je hierbij geholpen kan worden. Ook wordt er veel geļnvesteerd in nieuwe medewerkers door het geven van trainingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau