Tata Steel

Monteur Storingsdienst Werktuigbouw of Electrotechnciek

Details van de functie

Logo Als storingsmonteur werk je binnen een unieke fabriek waarbij staal het prachtige eindproduct is, waar wij 24/7 met zijn allen keihard voor werken.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Je werkt in ploegendienst, binnen één van de 5 ploegen. Als medewerker storingsdienst kom te werken binnen 1 van onze 13 fabrieken. Binnen een van deze fabrieken ga je aan de slag als storingsdienst medewerker. Jij maakt de machines jou helemaal eigen. Je breid je kennis uit en zorgt ervoor dat je binnen een jaar volledig medewerker storingsdienst bent! Los van bovenstaande zaken houd jij je ook bezig met het opstellen van rapportages, zodat de diverse disciplines binnen de technische dienst in staat gesteld worden om de performance van de installaties te verbeteren. Je hebt een rol in het signaleren en uitvoeren van preventief onderhoud. In samenwerking met je dagdienst collega's, heb je tijdens periodiek onderhoud ook een rol in de uitvoering en begeleiding van activiteiten. Verder ben je in staat snel en accuraat te analyseren en ben je creatief in het bedenken van oplossingen.

Kortom vind je onderstaande leuk? Dan is dit de baan voor jou!
 • Oplossen en voorkomen van storingen;
 • Signaleren en uitvoeren van preventief onderhoud;
 • Uitvoeren van correctief onderhoud en periodieke inspecties;
 • Snel en accuraat storings/verbeteringsanalyses maken t.b.v. het verbeteren of herstellen van het productieproces.

Herken jij jezelf hierin?

Jij hebt de verantwoordelijkheid om productie stagnerende (ver)storingen zo spoedig mogelijk te verhelpen, zonder daarbij de veiligheid van jezelf en van anderen uit het oog te verliezen. We vragen de volgende zaken van je:
 • Een afgeronde MBO3-opleiding in een technische richting;
 • Bij voorkeur werkervaring in een technische omgeving;
 • Een mindset waarmee je graag tot de grondoorzaak van een probleem komt;

Verder kan jij uitstekend samenwerken, werk je veilig en deins je niet terug van een tegenslag.

Wat bieden wij jou?

 • Een maandsalaris van maximaal EUR 3.736,17 bruto
 • Extra geld: bovenop je salaris een ploegentoeslag van 29%
 • Een variabele winstdeling
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 2% en vakantietoeslag 8%
 • 26 vakantiedagen
 • Nog meer vrije tijd: door je 5-ploegendienst is fulltime maar 33,6 uur per week
 • Een rooster waarmee je een jaar van te voren weet wanneer je werkt en vrij bent
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming ziektekosten en onkostenvergoeding
 • Doorgroeimogelijkheden, cursussen en opleidingen
 • Voor veel woonplaatsen in Noord-Holland geldt gratis busvervoer van en naar Tata Steel

Wat is jouw werkomgeving?

Afhankelijk van jouw kennis, werkervaring en opleidingsachtergrond zoeken wij voor meerdere fabrieken operators. De exacte werkzaamheden verschillen per fabriek en opleidingsniveau. Binnen de ene fabriek ben je als procesoperator gespecialiseerd op het controleren en bijsturen van het productieproces en bij de andere fabriek als machineoperator met het bedienen van een of meerdere installaties en controleer je of de producten voldoen aan de strenge product- en kwaliteitseisen en indien nodig stel je de machines bij in een veilige werkomgeving.

In welke fabriek kom jij het beste tot je recht?
Is dat bijvoorbeeld de indrukwekkende Oxystaalfabriek waar vanuit de Hoogovens het vloeibare ruwijzer in plakken staal gegoten wordt? Of de unieke en complexe installaties van de Kooks- en Gasfabrieken of de Koudbandwalserij? Of een van de andere fabrieken?

Alvast een kijkje nemen in een van onze fabrieken?
Voor "Dumpert filmt je werkplek? hebben René van Leeuwen en Johnny Quid een dag in de Oxystaalfabriek meegelopen. Het resultaat is een gave film die mooi laat zien hoe interessant het werken binnen deze fabriek is. Je kunt de film hier bekijken.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct! Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Isolde Stam op , [klik hier voor het telefoonnummer] of via whatsapp [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel