Tata Steel

Onderhoudsmonteur Werktuigbouwkunde en/of Elektrotechniek

Details van de functie

Logo

Ben jij gek op sleutelen of duik je liever in elektrotechnische uitdagingen? Ga dan aan de slag als onderhoudsmonteur elektrotechniek/werktuigbouwkunde op een fabrieksterrein dat ruim 1500 voetbalvelden groot is.

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling HTD Maintenance Services (HTD) bieden we jou verschillende kansen en mogelijkheden om in te stromen als (storings)monteur. Dat kan zowel in een functie waarin je regulier onderhoud doet of in een storingsdienst. Zo kun je met ervaring in de hydrauliek of pneumatiek je hart ophalen, maar bijvoorbeeld ook met een achtergrond in de autotechniek zul je een plekje kunnen vinden bij ons. Elektrotechnisch liggen er ook voldoende uitdagingen, wanneer je bijvoorbeeld gespecialiseerd bent in elektromotoren of telecommunicatie. Samen met jou onderzoeken we graag de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jouw opleiding, interesses en wensen tot uiting komen in jouw toekomstige baan binnen ons bedrijf.

Je kunt denken aan de volgende uitdagingen:

Monteur Elektrotechniek
Binnen het vakgebied elektrotechniek hebben we diverse specialismes. Zo kun je aan de slag als elektromonteur van hijskranen, waar je zult gaan werken aan kranen met een hefvermogen van 10 ton tot wel 500 ton. Of je kunt je tanden zetten in het onderhouden en installeren van CCTV over de hele site voor proces- of toegangsbewaking. Je kunt ook aan de slag met het onderhoud van elektromotoren in alle soorten en maten, waarbij je zowel in de werkplaats als op locatie terecht kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan het repareren en wikkelen van elektrische componenten in ter revisie aangenomen elektrische motoren of generatoren.

Monteur Werktuigbouwkunde
Ook binnen het vakgebied Werktuigbouwkunde hebben we diverse specialismes. Met betrekking tot onderhoud kun je sleutelen aan ter revisie aangeboden installatieonderdelen, zoals een haspeldoorn afkomstig uit de Warmband. Of aan hydrauliek en pneumatiek, waar je te maken krijgt met onderhoud in al zijn facetten, zoals het opstellen en uitvoeren van inspecties, en het verhelpen van lekkages en andere storingen. Ook kun je aan de slag met onderhoud aan machinegereedschap, bindmachines en walsenslijpbanken. Ook het keuren, inspecteren en repareren van hijsgereedschap gebeurt in de centrale werkplaats óf op locatie. Zoals je leest is dit een ontzettend divers vakgebied waar je voldoende uitdaging zult vinden!

Wij zorgen ervoor dat jij je thuis voelt en jezelf kunt ontwikkelen tot monteur van de toekomst. Bij Tata Steel vinden we iedereen uniek en hechten wij een groot belang aan diversiteit. We zijn een bedrijf waar we jou gaan ondersteunen in het vormgeven van jouw loopbaan. We vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft uitdagen!
 

Wat bieden wij jou?

Een baan als monteur, waarbij je jouw collega?s in de fabrieken op ons 1500 voetbalvelden grote bedrijfsterrein, tot je vaste klanten mag rekenen. In deze leuke functie bieden wij je onder andere:
?    Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal EUR3.700,- bruto per maand bedraagt.
?    Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen
?    10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
?    En daar bovenop nog een variabele winstdeling
?    Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding

Herken jij jezelf hierin?

In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:
?    heb je een volwaardig afgeronde MBO-3 opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, autotechniek of iets soortgelijks.
?    heb je bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een technische werkomgeving.
?    ben je in grote mate leergierig, gedreven en wil jij jezelf blijven ontwikkelen.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw afdeling
HTD Maintenance Services, waar in totaal ruim 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega?s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD?er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.
 

Solliciteren of meer weten?

We hebben diverse mogelijkheden om jouw carrière in de techniek te starten, verder te ontwikkelen of te verrijken. Kom jij bij Tata Steel werken? Reageer dan direct zodat we met jou kunnen kijken wat past. Wij zijn enthousiast, jij ook?  
Wil jij eerst iets meer weten, neem dan contact op met Tommie Vogelsang, Corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel