Tata Steel

Technicus Werktuigbouwkunde en/of Elektrotechniek

Details van de functie

Logo

Als Technicus Werktuigbouwkunde en/of Elektrotechniek word je iedere dag opnieuw uitgedaagd met techniek die je nergens anders vindt. Is dit iets voor jou?

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling HTD Maintenance Services (HTD) Bieden we je verschillende mogelijkheden om in te stromen als Technicus. Dat kan zowel in een functie waarin je regulier onderhoud doet, als in een storingsdienst of projectorganisatie. Zo kun je met ervaring in de hydrauliek of pneumatiek je hart ophalen, maar ook met een achtergrond in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of autotechniek zul je een plekje kunnen vinden bij ons. Samen met jou onderzoeken we graag de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jouw opleiding, interesses en wensen tot uiting komen in jouw toekomstige baan binnen ons bedrijf. Welke richting we samen voor jou bepalen zal vorm krijgen tijdens de selectie procedure.

Je kan denken aan de volgende uitdagingen:

Technicus Elektrotechniek
Binnen het vakgebied elektrotechniek hebben we diverse specialismes. Zo kun je aan de slag als Elektrotechnisch onderhoudsmonteur van hijskranen, waar je zult gaan werken aan kranen met een hefvermogen van 10 ton tot wel 500 ton. Of je kunt je tanden zetten in het onderhouden en installeren van CCTV over de hele site voor proces- of toegangsbewaking. Maar ook op het gebied van meet- en regeltechniek hebben we functies beschikbaar, waarin je vooral bezighoudt met het onderhouden, repareren, reviseren en testen van elektronische meet en regelapparatuur in unieke installaties op ons terrein. Je kunt ook aan de slag met het onderhoud van elektromotoren in alle soorten en maten, waarbij je zowel in de werkplaats als op locatie terecht kunt komen.

Technicus Werktuigbouwkunde
Ook binnen het vakgebied Werktuigbouw hebben we diverse specialismes. Met betrekking tot onderhoud aan werkende installaties kun je denken aan trillingsmeetkunde, waarbij je aan de hand van machinevibraties de conditie van roterende installaties bepaald. Of aan hydrauliek en pneumatiek, waar je te maken krijgt met onderhoud in al zijn facetten, zoals het opstellen en uitvoeren van inspecties, en het verhelpen van lekkages en andere storingen. Ook kun je aan de slag met onderhoud aan machinegereedschap, bindmachines en walsenslijpbanken. Roterend equipment valt hier ook onder en in die richting hebben we functies binnen tribologie, waar je ervoor zorgt dat de installaties voldoende smering hebben en zo min mogelijk slijtage ondervinden. Zoals je leest is dit een ontzettend divers vakgebied waar je voldoende uitdaging zult vinden!

Wij zorgen ervoor dat jij je thuis voelt en jezelf kunt ontwikkelen tot monteur van de toekomst. Bij Tata Steel vinden we iedereen uniek en hechten wij een groot belang aan diversiteit. We zijn een bedrijf waar we jou gaan ondersteunen in het vormgeven van jouw loopbaan. We vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft uitdagen!

Wat bieden wij jou?

Een baan als Vaktechnisch Specialist, waarbij je jouw collega?s in de fabrieken op ons 1500 voetbalvelden grote bedrijfsterrein, tot je vaste klanten mag rekenen. In deze leuke functie bieden wij je onder andere:
? Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal EUR4.386,- bruto per maand bedraagt.
? Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen
? Volop uitdaging: iedere dag is anders doordat je continu aan nieuwe klussen en projecten werkt
? De zekerheid van een grote organisatie. Zo hebben wij een eigen cao waarin de afspraken staan vastgelegd
? Je kunt een goede werk-privé balans hanteren doordat je deelneemt aan de flexuren regeling. Je kunt hiermee tijd voor tijd sparen en zelfs voor extra vrije dagen per jaar
? 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
? En daar bovenop nog een variabele winstdeling
? Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding
? Wordt 2/3 van je pensioenpremie betaald door Tata Steel
? Een VCA is benodigd om te mogen starten. Als jij deze niet hebt, bieden wij je de mogelijkheid deze te behalen.

Herken jij jezelf hierin?

In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:
? heb je een volwaardig afgeronde MBO-4 opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica.
? heb je bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een technische werkomgeving.
? ben je in grote mate leergierig, gedreven en kun je goed gestructureerd werken.
? heb jij geen hoogtevrees.
? ben je zelfredzaam en daarom kan je goed omgaan met de vrijheid die jij in je werk krijgt.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw afdeling
HTD Maintenance Services, waar in totaal ruim 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega?s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD?er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.

Solliciteren of meer weten?

We hebben diverse mogelijkheden om jouw carrière in de techniek te starten, verder te ontwikkelen of te verrijken. Kom jij bij Tata Steel werken? Reageer dan direct zodat we met jou kunnen kijken wat past. Wij zijn enthousiast, jij ook?
Wil jij eerst iets meer weten, neem dan contact op met Tommie Vogelsang, Corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur via [klik hier voor het telefoonnummer] een Whatsappbericht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel