Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur Productie

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben jij ervoor verantwoordelijk dat de productie- en inpakmachines de hele tijd goed blijven draaien. Indien er een probleem is aan de machine, zorg jij ervoor dat dit probleem wordt verholpen. Zo zorg jij ervoor dat je eventuele problemen opspoort en deze vervolgens verhelpt. Daarnaast voer je preventief onderhoud uit. In deze functie analyseer je voorkomende storingen en denk je actief mee over de eventuele verbeteringen. Je houdt hierbij rekening met de bedrijfs-, hygiŽne, milieu en arbo-verantwoordelijke veiligheidsvoorschriften.

Over het bedrijf

Deze werkgever is een jonge onderneming die zich richt op het bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten/zaden, gedroogde zuidvruchten, croutons en rijstcrackers. Deze onderneming is gevestigd op twee locaties: Giessen en Bergschenhoek. Werken bij dit bedrijf betekent werken in een jonge, dynamische en moderne omgeving. Ze onderscheiden zich door een breed scala aan (innovatieve) verpakkingen en hoogstaande kwaliteit.

Dit bedrijf vindt het belangrijk om te focussen op de ontwikkeling van het personeel. Zo kan je als gemotiveerde inpakker doorgroeien naar een operatorfunctie en als operator zou je eventueel uiteindelijk aan de slag kunnen als teamleider. Ook investeert dit bedrijf in diverse cursussen en opleidingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau