Amaliazorg

Verzorgende IG of Helpende plus nachtdienst

Details van de functie

Logo Wat houdt de baan in?

Ben jij ?s nachts op je best? Dan zijn wij op zoek naar jou. ?s Nachts ben jij er voor de bewoners. Zij slapen meestal, maar er wil wel eens iemand wakker worden. Jij bent creatief in de omgang per bewoner en weet dan de rust te bewaren. Je loopt geen ronde, maar je bent wel wakker en alert in de nacht. Bij enkele bewoners voer je een standaardcontrole uit. Andere bewoners hebben een bewegingssensor in de kamer. Als deze afgaat, dan kom jij direct in actie. Ook in de nacht draag jij de warmte, betrokkenheid en geborgenheid uit die zo typerend is voor Amaliazorg.

Wat kleurt jou?

 • Diploma Verzorgende IG niveau 3 of Helpende niveau 2 aangevuld met een certificaat Medicatie
 • Ervaring in de ouderenzorg bij voorkeur in de psychogeriatrie
 • Flexibele werkhouding en zelfstandig kunnen werken
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Belevingsgericht werken spreekt je aan

Je werkhouding

Binnen Amaliazorg staat belevingsgericht werken voorop. Dit vraagt om een bepaalde instelling, gedrag en wijze van omgaan met bewoners, mantelzorgers, collega?s en vrijwilligers. Deze werkhouding komt niet uit de lucht vallen. Je bent je bewust van je handelen en de invloed die dat heeft op het welbevinden van de bewoners, mantelzorgers, je collega?s en vrijwilligers. Jij krijgt ruimte om ideeŽn in te brengen en te verwezenlijken. Zo komt belevingsgericht werken goed tot zijn recht. We zijn ervan overtuigd dat dit resulteert in meer werkgeluk. Dat vertaalt zich weer door in het geluk van onze bewoners. Zo breng jij dat typische Amaliagevoel over in je werkwijze. Dat vinden we belangrijk.

Hoe kleuren wij jouw werk?

 • Salaris conform CAO VVT:
 • Verzorgende IG: FWG 35 (minimaal € 2.200,70 en maximaal € 2.937,68 op basis van 36 uur per maand. Daarnaast ontvang je nog een onregelmatigheidstoeslag vanwege je nachtdiensten)
 • Helpende+: FWG 25 (minimaal € 2.077,40 en maximaal € 2.638,80 op basis van 36 uur per maand, aangevuld met een toeslag van € 65,- bruto per maand en een onregelmatigheidstoeslag vanwege je nachtdiensten)
 • Uren in overleg te bepalen
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en pensioenregeling. Daarnaast hebben we onder andere een fietsen- en PC-plan, korting op je ziektekostenverzekering en bieden we opleidingen en scholingen waardoor je je verder kunt ontwikkelen.
 • Met een fijne werksfeer binnen een karakteristieke werkomgeving
 • Wij werken niet met zelfsturende teams; elk team kan rekenen op de ondersteuning van het locatiehoofd
 • Je kom te werken bij een van de landelijk beste gewaardeerde verpleeghuizen (top 10 ZorgkaartNederland van 2021 en 2020)
 • En natuurlijk een leuke baan waarbij je soms vergeet dat je aan het werk bent!

Dit is Amaliazorg

Amaliazorg is een kleine zorgorganisatie met vijf woonzorgcentra in Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk. We zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie. Bewoners hebben vaak veel in moeten leveren, toch zijn wij er als Amaliazorg van overtuigd dat een waardevolle dag voor elke bewoner mogelijk is. Dit doen we door samen kleur te geven aan het leven van de bewoners door belevingsgericht te werken. Dit betekent dat zorg, welzijn en wonen voor elke bewoner uniek is en afgestemd op de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. Elke dag kijken we hoe dit het beste ingevuld kan worden. Amalia-breed zetten ruim 500 betrokken medewerkers en ongeveer 200 vrijwilligers zich hiervoor in.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Janneke Scheppink, [klik hier voor het telefoonnummer] .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren

Heb je interesse, stuur dan je motivatie met jouw cv naar [stuur een e-mail].

Wat kun je verwachten?

Je reageert

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eerste kennismaking in te plannen.

Eerste gesprek


Welkom! Tijdens dit gesprek bespreken we wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan en wat wij van jou mogen verwachten. Dit gesprek kan via beeldbellen of op locatie. Jij mag het zeggen.

Het vervolggesprek

Smaakt het voor beiden naar meer? Dan gaan we in het tweede gesprek verder de inhoud in. Je hebt een gesprek met het locatiehoofd en / of een zorgmedewerker. Dit gesprek vindt plaats op de locatie waar jij graag wilt werken.

Meelopen

Je loopt een paar uur mee op de afdeling waar je wilt gaan werken, zodat jij de sfeer kunt proeven. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van de werkomgeving.

Aan de slag!

Zijn we na twee gesprekken allebei enthousiast? Dan doen we je een passend voorstel en start je binnenkort bij Amaliazorg!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Amaliazorg gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.