Luba Uitzendbureau

Productieleider

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productieleider stuur je het team van ongeveer 45 man aan. Je zorgt voor de evaluatie en ontwikkeling van het team en stuurt bij waar nodig. Je kijkt waar het productieproces verbeterd kan worden en optimaliseert deze. Aan de hand van Lean en Six Sigma voer je verbeteringen door. Jij zorgt ervoor dat de doelstellingen vanuit het management gehaald worden en voert de actiepunten uit.

Naast de operationele taken voer je beoordelingsgesprekken en houd je toezicht op het verzuim. Je leidinggevende is de productiemanager.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal en innovatief bedrijf dat streeft naar perfectie van het geproduceerde, op maat gemaakte product. Het is een fabrikant met een historie in liften van ruim 130 jaar. De producten worden geheel ontwikkeld vanuit de wensen van de klanten. Door de gesprekken die zij met klanten voeren kunnen ze garanderen dat het een kwalitatief, eigentijds en innovatief product is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau