Luba Uitzendbureau

Betonboorder - leerling

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Schagen
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf heeft een nieuwe vestiging hier in de kop van Noord-Holland. Dit is al de elfde vestiging in Nederland. Dit bedrijf blijft groeien en daar hebben we jou voor nodig.

Omdat je al vroeg in de ochtend vertrekt is het van belang dat je een eigen auto hebt om op de vestiging te komen. Na de inwerkperiode ga je aan de slag en de eerste drie maanden ga jij op pad om het vak betonboorder te leren. Samen met je leermeester leer je taken als het boren van gaten, het zagen van constructies en het maken van sleuven. Ook leer je ankers plaatsen, stellen en bevestigen. Als je dit onder de knie hebt ga je zelfstandig op pad!

Je werkdag start om 7:00 uur en je rijdt met de werkbus naar je eerste klus. Op een dag heb je twee tot drie kleinere opdrachten of één grote opdracht. Dit zorgt voor afwisseling in je werk. Je komt bij particulieren thuis maar ook op nieuwbouw plaatsen. Rond 16:00 uur zit je dag erop en ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft 11 vestigingen in Nederland en heeft een goede naam in de particuliere- en utiliteitsbouw.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau