Luba Uitzendbureau

Accountmanager

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Katwijk
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Het bedrijf waar je gaat werken ontwikkelt en produceert codeerapparatuur. Dit zijn industriŽle printers die in fabrieken gebruikt worden om variabele informatie op producten te printen. De bekendste hiervan zijn voedselproducten. Trek je koelkast maar eens open. Op elk potje of pakje staat wel een barcode of een houdbaarheidsdatum geprint. Maar er zijn natuurlijk veel meer applicaties waarin gecodeerd wordt. Denk aan bijvoorbeeld jouw eigen auto, koelkast of smartphone. Als account manager gebruik jij een mix aan communicatiemiddelen om iedereen in jouw rayon te laten weten wie wij zijn en wat wij kunnen.

Schrik niet van de techniek, dit leren wij jou zo! De nadruk ligt daarnaast op netwerken en inventariseren. Weet jij bij potentiŽle klanten aan tafel te komen, en krijg je daarna de pijn boven tafel? Dan buigen we ons met een heel team over een technische aanbeveling om deze pijn op te lossen. Jij begeleid dan nog steeds het proces, maar laat de technische invulling over aan onze service en support afdelingen. Hierdoor kan je zelf door naar de volgende klant!

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever, een echt Hollands familiebedrijf, heeft ruim 60 jaar ervaring in alle denkbare codeer, merk en labeltechnieken. Door de lange geschiedenis hebben ze de hele evolutie van het merken en coderen vanaf het begin meegemaakt. Ook de apparatuur evolueerde hierbij uiteraard mee. Van de mechanische stempelmachines van toen, tot de netwerk aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters van nu. Het is een informeel bedrijf met een gezellige kantine waar er plek is om een leuk potje te poolen. Er worden successen gevierd en leuke personeelsuitjes georganiseerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau