Luba Uitzendbureau

Medewerker werkplaats

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Zwaag
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag start om 07:30 en na een bak koffie ga je aan de slag met het fabriceren van ventilatiekanalen voor de instort en prefabricage van water en cv leidingen. Jij zorgt ervoor dat dit goed verloopt, gaat er iets mis dan ben jij creatief genoeg om dit op te lossen. En anders helpt een van de twee collega's op de werkplaats je graag verder. Jij houdt niet van stilstaan en bent graag bezig. Om 16:00 eindigt jouw dag en ga je met een voldaan gevoel naar huis. De producten staan weer klaar voor de volgende dat zodat de service monteurs niet mis grijpen en aan de slag kunnen gaan.

Het gaat om een tijdelijk functie als vervanging voor een collega die weggaat.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. In 1962 is het familiebedrijf opgestart en uitgegroeid tot een vooruitstrevend, allround installatiebedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau