Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Breda
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever in Breda is op zoek naar magazijnmedewerkers die in 3 ploegendienst willen werken!

De werktijden voor de ploegendienst zijn van 06:45 tot 15:15 uur, van 14:45 tot 23:15 uur of van 22:45 tot 07:15 uur. Tevens zul je ook voor weekenden beschikbaar moeten zijn. Als logistiek medewerker bestaat je dag uit het laden en lossen van vrachtwagens met inkomende goederen variŽrend van koelkasten tot wasmachines en bankstellen deze moeten op de juiste locatie neergezet worden. Daarnaast worden er orders ingepakt, ingeseald en verzendklaar gemaakt.

Het is verplicht om veiligheidsschoenen te dragen bij deze functie. Heb je deze niet? Geen enkel probleem als je aangenomen bent krijg je van ons nieuwe schoenen mee naar huis!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een grote speler van ?personalized logistics?. Zij werken onder andere samen met bedrijven zoals Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Door de unieke manier van het bezorgen, denk hierbij aan in-home en doorstep services in een flexibel rooster, kan de klant altijd zijn of haar pakket laten bezorgen op het meest geschikte moment. Dit bedrijf heeft verschillende vestigingen in heel de Benelux met als doel om de klant tevreden de deur achter de bezorgers dicht te laten doen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau