Luba Uitzendbureau

Technisch planner

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Rijsenhout
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Rijsenhout en zij zijn gespecialiseerd in de beveiligingstechniek. De afdeling installaties is ter uitbreiding van het team op zoek naar jou in de functie van planner. Jij gaat je steentje bijdragen tijdens het co÷rdineren en plannen van installaties bij verschillende bedrijven. Jouw werkzaamheden bestaan uit het inplannen van de monteurs en het inkopen van de materialen. Jij zorgt ervoor dat de materialen, zoals camera's, op tijd worden geleverd en op de locatie beschikbaar zijn voor de installatie. Jij weet perfect in te schatten hoeveel uur en hoeveel monteurs er per klus nodig zijn. Jij bent de belangrijke schakel tussen de klant die de opdracht aanvraagt en jouw collega?s die de opdracht uitvoeren.

Wij zijn op zoek naar jou omdat jij, mede door jouw technische kennis, goed kan inschatten wat er per project of klus precies nodig is. Je rapporteert aan de projectleiders en de werkvoorbereiders. Je houdt iedereen goed op de hoogte van de vorderingen dus jij bezit een goede dosis communicatieve vaardigheden en vind klanttevredenheid erg belangrijk. Omdat je het team Installatie ondersteunt doe je ook de administratie, zoals het verwerken van de bestellingen, de orders en je maakt projectrapportages. Bij dit bedrijf zijn ze erg zorgvuldig over de personen die ze op contract nemen. Dat betekent dat ze een hele nauwkeurige sollicitatie procedure volgen waarbij er drie gesprekken worden gehouden en ze veel waarde hechten of de persoon in het team past.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever zit in de beveiligingstechniek. Het bedrijf levert ge´ntegreerde beveiligingssystemen voor high-end particulieren en bedrijven. Veiligheid en service zijn belangrijk binnen de organisatie. Het is een bedrijf waar de medewerkers lang zitten (sommige al 40 jaar!) en er heerst een persoonlijke sfeer. De deuren staan altijd open en er heerst een motto dat er met elkaar en voor elkaar wordt gewerkt. Het zijn complexe systemen waarbij er al hoop vernieuwing heeft plaatsgevonden op het gebied van cybersecurity. De werkweek is 38 uur, waarbij vrijdag tot 15:00 uur voor een borrel (mits de maatregelen het toelaten uiteraard).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau