Luba Uitzendbureau

Monteur Werkplaats

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Monteur Werkplaats ben je verantwoordelijk voor het verrichten van reparatiewerkzaamheden, assemblage en samenbouw activiteiten aan appendages, slangen en dynamische afdichtingen. Nadat je de producten hebt gerepareerd voer jij een controle uit en test jij de werking van het product. Deze taken voer jij uit op de werkplaats. Na het samenstellen van de gereviseerde en/of geproduceerde materialen voer jij nogmaals een eindcontrole uit samen met een collega. In deze functie is het van belang dat je secuur te werk gaat en technisch inzicht hebt.

Nadat de producten zijn getest, bied je de producten aan aan de afdeling logistiek. Zij maken het product gereed voor verzending. Zodra jij bovengenoemde werkzaamheden goed onder de knie hebt, mag jij ook bij klanten langsgaan. Dit maakt deze baan erg veelzijdig omdat je dan ook appendages, slangen en dynamische afdichtingen op locatie gaat repareren en controleren. Je bent representatief en een echte aanpakker. Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband.

Over het bedrijf

Je werkt voor dé specialist op het gebied van verschillende soorten afdichtingen, appendages, regelafsluiters, compensatoren, deuren, slangen en services. Het is een internationale organisatie met een leuke werksfeer. In dit bedrijf heerst een no-nonsense cultuur waarin iedereen zijn steentje bijdraagt aan het succes.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau