Luba Uitzendbureau

Werkplaats monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor deze opdrachtgever in Schiedam ben ik op zoek naar enthousiaste werkplaats monteurs. In deze functie hou je je bezig met het verzamelen van technische gegevens zoals werkprocedures, tekeningen, reserveonderdelen, materialen etc. Je onderhoud, repareert en reviseert (diesel) motoren, turbocharges en brandstofsystemen. Dit doe je aan de hand van de benodigde machines en gereedschappen. Verder voer je elementaire (conventionele) verspanende werkzaamheden uit en voltooit checklisten voor alle benodigde werkzaamheden. Voor deze functie beschik jij al over enige kennis van voertuigen, (diesel)motoren, turbo's, turbochargers en brandstofpompen.

Een erg veelzijdige functie dus met veel doorgroeimogelijkheden! Je kunt ook als trainee starten. Als werkplaatsmonteur word je van A tot Z begeleid in het hele proces. Na 6 maanden beheers je alle kennis en ben je een allround werkplaats monteur. Je werktijden liggen tussen 06:00 uur en 16:00 uur. Jij bent in het bezit van eigen vervoer om op locatie in Schiedam te komen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever stelt zijn klanten in staat om duurzame projecten te realiseren in de transitie naar een co2- neutrale toekomst. De uitdagingen van morgen aanpakken binnen de energie- en industriŽle sector en daarbij het verbeteren van de prestaties op systematisch niveau.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau