Luba Uitzendbureau

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze veelzijdige functie zorg je voor actief relatiebeheer met zowel bestaande als met nieuwe klanten. Je werkt binnen een team van tien medewerkers. Je beantwoord vragen van bestaande klanten en prospects en je maakt met hen afspraken over het type product, de prijs en levering. Klanten voorzie je van technische advies met betrekking tot de toe te passen producten van jouw toekomstige werkgever. Orders verwerk je in het ERP systeem. Tevens ben je verantwoordelijk voor een correcte orderrouting intern/extern en onderhoud je contact met zowel de klant als interne afdelingen, zoals het bedrijfsbureau en expeditie.

Over het bedrijf

Op de bedrijfslocatie in Oisterwijk (180 medewerkers) bevinden zich 5 productieafdelingen, waar o.a. isolatieplaten, dakelementen, scharnierkappen en dakkapellen worden geproduceerd. Jouw toekomstige werkgever is in het bezit van 12 trekkende eenheden en verzorgt het transport.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau