Luba Uitzendbureau

Operator Voedingsmiddelen

Details van de functie

Logo Over de functie

Op het moment dat jouw shift begint draait de lijn al voluit. Zodra er een wachtoverdracht heeft plaatsgevonden (dit gebeurt dagelijks behalve als je op maandag de productie opstart in de ochtenddienst), loop jij samen met jouw collega de eerste controle ronde langs de drie productielijnen. Deze zijn verdeeld over vijf etages. Je checkt uiteraard of de productie goed verloopt en zorgt ook voor wat monstername van de tussen fases en bezorgt deze bij het laboratorium voor analyse. Je wordt als operator ook ingewerkt op het lab, want in de nachtdiensten voer jij zelf een aantal gestandaardiseerde analyses uit. Eventuele verstoringen verhelp je zelf of samen met jouw collega. Met enige regelmaat komt het voor dat de productielijn(en) omgebouwd moeten worden in verband met een productwissel. Er worden diverse recepturen geproduceerd en dit gebeurt uiteraard op basis van de wensen van onze klanten. Verder zijn er checklists die ingevuld moeten worden en als er bijzonderheden zijn wordt dit genoteerd in het logboek. Er is ook een controlekamer, vanuit hier wordt een groot deel van het proces aangestuurd en deels gecontroleerd.

Over het bedrijf

Jouw werkgever maakt onderdeel uit van een groot Amerikaans productiebedrijf dat actief is in verschillende productietakken. Op het gebied van veiligheid binnen de organisatie is te merken dat het onder een Amerikaans maar verder is het vooral een familiair bedrijf met een open cultuur en collegiale werksfeer. Gevestigd in een monumentaal pand op een prachtige locatie in Zaandam produceren zij een verdikkingsmiddel vanuit een natuurlijk product, dit wordt voornamelijk gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, cosmetische, farmaceutische industrie. Eigenlijk een leverancier voor andere producenten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau