Luba Uitzendbureau

Agrarisch reparateur

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Venhuizen
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij houdt gedurende de dag de netten in de gaten die voorbij komen. Als er een gat in zit, dan zet je de machine stil en knip je het net doormidden. Dit doe je met een recht lijn. Met een industriŽle naaimachine repareer je het gat in het net. Dan zet je de band weer aan en inspecteer je de rest van de netten. Ook rijd jij op eigen terrein met een heftruck om de netten te vervoeren. Wanneer de netten hersteld zijn, gaan zij in een grote industriŽle wasmachine en komen de netten weer als nieuw tevoorschijn. Dit is kostenbesparend en milieuvriendelijker!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever repareert en reinigt de netten die gebruikt worden in de bloembollenindustrie. In vroegere tijden werden de netten, nadat de bollen waren vervoerd, weggegooid omdat de netten vaak kapot en vies waren. Dit bedrijf heeft een machine ontwikkeld en nu kunnen deze netten hergebruikt worden nadat ze gerepareerd en schoongemaakt zijn. Tijdens het rooien worden de netten al gesorteerd en gemarkeerd. Het is een prettige werkgever waarbij een informele sfeer hangt en een work hard, play hard mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau