Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman/voorvrouw

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Schiphol
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als meewerkend voorman begin je de werkdag met een werkoverleg waarbij alle taken verdeeld worden in het team. Je stuurt het team aan waar nodig is en spreekt ze aan op eventuele verbeterpunten. Samen met de teamleiders maak je de periodieke werkroosters. Je zal een spin in het web zijn in de dagelijkse operatie en zal hier dan ook je leidinggevende eigenschappen goed kunnen laten zien.

Je zal de zondag t/m donderdagdienst gaan draaien waarbij je begint om 15:30 en eindigt max om 00:30. Op zondag zal dit rond 22:00 uur zijn.

Over het bedrijf

Deze logistieke grootmacht op Schiphol-Rijk blijft groeien. Het warehouse waarin je komt te werken is dan ook nog niet zo lang geopend en is een mooi voorbeeld van de groei die zij doormaken. Dit bedrijf heeft klanten in de technische producten maar dus ook farmaceutische klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau