Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken in een magazijn met verschillende producten. Je gaat aan de hand van een lijst de juiste producten bij elkaar verzamelen en deze klaar maken voor verzending. Natuurlijk gebruik je voor zware producten hulpmiddelen, zodat het werk ook altijd veilig gebeurt. Bij dit bedrijf werken ze ook met een heftruck en reachtruck. Wanneer je al een certificaat ervoor hebt is dat mooi mee genomen en kun je hier direct mee aan de slag. En anders kan je het certificaat bij Luba halen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert producten over de hele wereld. In hun grote magazijn wordt alles opgeslagen en zo snel mogelijk weer klaar gemaakt voor verzending naar de klanten. Bij dit bedrijf heerst een informele en gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt waarbij de communicatie lijnen kort zijn. Heb je een goed idee waardoor het werk nog efficiŽnter uitgevoerd kan worden? Dit wordt erg gewaardeerd!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau