Luba Uitzendbureau

Medewerk(st)er naaiatelier

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkt binnen deze functie in het naaiatelier tussen 08.30 en 17.00. Wat ga jij doen? Op basis van een patroon ga je stoffen snijden en repareren. Tevens werk je mee aan de productie van kleding- en bedtextiel. Dit doe jij met een productie en/of een industriemachine. De werkzaamheden zijn afhankelijk van de aanvragen en de reparaties die binnenkomen. Met de productie van kleding en bedtextiel draag je bij aan het welzijn van patiŽnten in verschillende zorggebieden. Bijna alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd, in het atelier in Tilburg.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ontwerpt en produceert sinds 1987 kleding en bedtextiel voor specifieke situaties in de gezondheidszorg. De verstandelijke gehandicapten- en verpleeghuiszorg, ziekenhuizen, de psychiatrie en het politie- en justitieapparaat, maken al jaren dankbaar gebruik van deze kleding.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau