Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw collega's van de zaag- en verpak afdeling zorg jij voor een vloeiend verloop van het verpakkingsproces. Zodra het voorbewerkte hout van de zaagafdeling komt, ga jij aan de slag met het in elkaar zetten van het verpakkingsproduct. Aan de hand van tekeningen en met een spijkerpistool zet jij op maat gemaakte houten boxen in elkaar. Aangezien het om maatwerk gaat werk je steeds met andere ontwerpen en afmetingen, wat het werk divers maakt. Aangezien je met hout aan de slag gaat is het belangrijk dat je fysiek in staat bent wat zwaarder werk te doen en je handen uit de mouwen wil steken. Omdat verpakkingen belangrijk zijn om producten veilig te vervoeren is het belangrijk dat je secuur en oplettend te werk gaat.

Het betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag van 07:00-16:00. Je werkt in eerste instantie via Luba en bij wederzijdse tevredenheid is er mogelijkheid om overgenomen te worden door jouw toekomstige werkgever.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende speler in de verpakkingsindustrie. Zij ontzorgen hun afnemers op gebied van exportverpakkingen. Zo worden verpakkingen op maat ontworpen en worden producten verpakt. De organisatie bestaat uit zo'n 30-40 enthousiaste medewerkers. Je komt te werken op de timmerafdeling in een stabiel team van 5 gemotiveerde collega's. Er heerst onderling een Rotterdamse no-nonse mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau