WerkTalent

Manager aanbesteden (32-40 uur)

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Voor een mooi en traditioneel bedrijf welke al meer dan 100 jaar bestaat! Ze hebben goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan.

Functieomschrijving
Voor een opdrachtgever in de regio van Heerde zijn wij op zoek naar een manager aanbestedingen. Een manager heeft als doel: Het winnen van tenders en aanbestedingen met een zo hoog mogelijke score op kwaliteit. Je signaleert kansen op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt om vervolgens te werken aan een winnende bid-strategie.

In deze functie bepaal je samen met je collega's de strategie om in te schrijven. Hierbij doorgrond je de tender van A tot Z om de aanbieding zo onderscheidend als mogelijk te maken. Verder heb je een actieve rol in het signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt. Verbeterpunten in de tenderaanpak signaleer je vroegtijdig en je initieert oplossingen om deze structureel te verbeteren. Om een tender te winnen neem jij alle benodigde stappen en schakelt de juiste (interne) experts in. Als een contract gegund is borg jij de (prijs)afspraken en zorgt voor een soepele overdracht naar ons verkoopteam.

Functie-eisen
Als manager herken jij je in onderstaande punten:

- Door opleiding en/of ervaring verkregen HBO/WO werk- en denkniveau
- Je analyseert kansen en risico's
- Sterk ontwikkeld (commercieel) taalniveau
- Gevoel voor de optimale lezerservaring
- Kennis van de geldende aanbestedingswetgeving of de bereidheid die op te doen
- Kennis van de Nederlandse taal is uitmuntend, zowel in woord als geschrift, Duits is een pre
- Je bent stressbestendig
- Je hebt de wil om te winnen!

Sollicitatieprocedure
Op het moment dat je bij ons solliciteert bekijken wij binnen een aantal dagen jouw CV. Zien wij een match met onze opdrachtgever, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit kan bij ons op de vestiging plaatsvinden of via een video call. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor de nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij wat extra informatie over de werkzaamheden van het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast, dan stellen wij je gelijk voor bij de opdrachtgever.

Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw CV, dan word je door hen ook uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na een positieve terugkoppeling van jullie beiden, gaan wij over tot het maken van het contract. Deze wordt digitaal voor je klaar gezet. Je kunt dan ook digitaal ondertekenen.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Bianca van Dijk via tel. [klik hier voor het telefoonnummer] Wil je direct solliciteren, maak dan gebruik van de sollicitatieknop.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent