Luba Uitzendbureau

Medewerker verkoop binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent in staat om langdurige relaties op te bouwen en om klanten aan je te binden. Jij adviseert klanten telefonisch bij hun keuzes over het assortiment en de verschillende toepassingen en mogelijkheden. Ook maak jij prijs- en leveringsafspraken, calculaties en offertes en de toegewezen taken weet jij goed te organiseren.

Over het bedrijf

Dit bedrijf levert een breed assortiment hout- en plaatmaterialen, bouwstoffen en afbouwproducten aan onder meer aannemers, timmerfabrieken en bouwbedrijven. Er werken ongeveer 30 collega's en iedereen gaat informeel met elkaar om. Er is tijd voor een lolletje maar er wordt ook hard gewerkt. Een typische niet lullen maar poetsen mentaliteit!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau