Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat samen met de eerste monteur op pad naar verschillende klanten. Dit kunnen zowel particulieren, woningcorporaties en aannemers zijn. Samen plaatsen jullie de kunststof kozijnen en deuren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de bijbehorende binnenafwerking. De eerste monteur leert jou alle kneepjes van het vak. Uiteindelijk pak jij steeds meer taken zelfstandig op. Iedere week kom jij op verschillende plekken, lekker afwisselend dus! Je start iedere dag om 07:00 uur in Nieuw-Vennep en vanuit daar rijden jullie samen naar de klus. Rond 16:00 uur rijden keren jullie weer huiswaarts.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever maakt kunststof kozijnen op maat voor uiteenlopende klanten, van particulieren tot aannemers tot woningcorporaties. Er is een showroom waar klanten verschillende uitvoeringen kunnen bekijken. Het is een mooi en groeiend bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau