Highlite international BV

Export medewerker (Franstalig

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Limburg
Kerkrade
6 januari 2022
23 juni 2022

Details van de functie

Logo Vacature Algemene Salesmedewerker Export (Franstalig).
Wegens uitbreiding is onze Verkoopafdeling op zoek naar een kandidaat in de functie van Algemene Salesmedewerker Export, die de Franse taal uitstekend beheerst.

Functieomschrijving
Als Algemene Salesmedewerker Export maak je deel uit van het verkoopteam dat bestaat uit 6 personen. Voor deze functie ligt de focus op de Franstalige markt. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het te woord staan van (Franstalige) klanten, het aannemen van zowel telefonische bestellingen als bestellingen per e-mail en het verwerken hiervan, het adviseren van klanten aan de hand van productinformatie en het communiceren van prijzen en levertijden. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het binnenhalen van nieuwe relaties via telefonische en/of digitale acquisitie en onderhoudt de contacten met bestaande relaties. Je blijft op de hoogte door markinformatie op te doen, te verwerken en te rapporteren. Voor diverse administratieve werkzaamheden dien je Microsoft Word, Excel en Outlook te beheersen. Kennis van Navision is meegenomen.

Wat wij zoeken
De juiste kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde mbo(+)-opleiding met bijbehorend werk- en denkniveau. Je beheerst de Franse en Engelse taal uitstekend (bij voorkeur Frans als moedertaal), zowel in woord als geschrift. Je dient bekend te zijn met de werkwijzen en gebruiken binnen de internationale groothandel. Daarnaast heb je bij voorkeur een goed inzicht in het technisch aspect van de entertainment audio- en/of lichtwereld. Je beheerst het Microsoft Officepakket. Kennis van Microsoft Dynamics Navision is een pre.

Wat wij bieden
Wij bieden een afwisselende functie binnen een internationaal opererend bedrijf met een groot aantal tot de verbeelding sprekende producten. Je krijgt de ruimte om je naast je vaste werk te verdiepen en je kennis over onze producten en diensten te verbreden. We verwachten dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het succes van het bedrijf en we zoeken, nadat we er eerst gezamenlijk de schouders onder gezet hebben, graag een aanleiding om successen te vieren. Collegialiteit en flexibiliteit staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.
Wij bieden een salaris conform leeftijd en ervaring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede collectieve pensioenregeling, flexibiliteit in werktijden en een personeelsvereniging. Deze vacature betreft een dienstverband voor 40 uur per week. De werklocatie is ons hoofdkantoor in Kerkrade (Nederland). Een vaste aanstelling op termijn behoort tot de mogelijkheden.
Heb je interesse, stuur ons dan een motivatiebrief en je CV via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Anita Herveille
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Highlite international BV gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.