Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit grote productiehuis in Heemstede werk je als onderhoudsmonteur aan vele verschillende machines. Jouw rol is om alles draaiende te houden samen met je collega. Zonder jullie geen schone was. Door de vele machines die jullie bij te houden hebben, is geen dag hetzelfde. Jij zal de machines inspecteren, storingen oplossen als deze er zijn. Maar ook voor het repareren van machines kan er bij jou aangeklopt worden. Daarnaast vind jij het net als iedereen binnen het bedrijf belangrijk dat er veilig gewerkt wordt, hier zal je dan ook actief over meedenken. Als laatste schijf je onderhoudsplannen en houd je technische documentatie mee.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een eeuwenoud familiebedrijf aan de rand van het landgoed Hageveld in Heemstede. In deze industriŽle wasserette worden van ongeveer 70 verzorgingstehuizen de was gedaan. Er heerst hier een echte familiecultuur, medewerkers werken hier vaak voor lange tijd met veel plezier. Het is team is een gemÍleerd gezelschap, die elkaar helpen en ondersteunen. Een goede werfsfeer en werk omgeving staan bij deze werkgever centraal! De slogan van dit bedrijf is niet voor niets: Voel je thuis! Door de grote mate van saamhorigheid moet jij wel een echte teamspeler zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau