Luba Uitzendbureau

Showroom medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Roosendaal
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van showroom medewerker zorg jij voor een goed ontvangst van de klanten en adviseer jij hen voor de juiste tuinmeubelen aan de hand van de wensen. Met jouw commerciŽle en enthousiaste instelling weet jij de klanten tevreden te stellen en weet jij precies wat zij zoeken! Daarnaast ben jij samen met jouw collega?s verantwoordelijk voor het beantwoorden van de inkomende mail, het ombouwen van de showroom en het bijhouden van de bestelde orders. De benodigde kennis wordt geheel geleerd, de collega?s staan voor je klaar!

Jij bent bereid om ook 1 dag in het weekend te werken, uiteraard gaat alles in overleg en is het team flexibel ingesteld!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is al 10 jaar de specialist in tuinmeubelen. Elke dag bouwen zij verder aan het brede en gevarieerde assortiment. Het assortiment is erg breed en bestaat onder andere uit tuintafels, - stoelen, parasols etc. Zij zorgen voor unieke designs van goede kwaliteit en een scherpe prijs!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau