WerkTalent

Administratief Inkoop Part Time

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is wereldwijd een van de grootste leveranciers van topsegment snijbloemen met vestigingen in Nederland, Engeland en Duitsland. De circa 1.800 hectare eigen teeltlocaties in Afrika en een uitgebreid netwerk van Europese kwekers staan garant voor duurzaamheid, traceerbaarheid en kwaliteit. De Nederlandse vestiging bevindt zich op het veilingterrein van Flora Holland in het Westland, dicht bij Den Haag en Rotterdam. De ca. 30 vaste medewerkers en flexibele krachten leveren vanuit een moderne locatie elke dag bloemen van topkwaliteit en de beste service aan Europese retailers.

Functieomschrijving
Jij zorgt ervoor dat de administratieve kant van onze inkopen goed is geregeld. Je verwerkt enerzijds de lange termijn vraag van diverse soorten snijbloemen en snijgroen van onze klanten.
Gedetailleerde gegevens weet jij foutloos om te zetten naar gestructureerde informatie waardoor de inkopers nog beter hun werk kunnen doen. Anderzijds zorg je ervoor dat onze contracten en afspraken met leveranciers overzichtelijk worden verwerkt. Het bijhouden van diverse overzichten en mutaties is voor jou een koud kunstje. Met jouw oog voor detail maak je gemakkelijk vergelijkingen tussen de klantvraag en boekingen bij leveranciers.
In jouw rol ontzorg je het team van inkopers zodat het proces op rolletjes verloopt.

Sollicitatieprocedure
Het bedrijf heeft de Werving en Selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Wij doen de eerste wervingsgesprekken en drinken een eerste kop koffie met je.
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload jouw cv. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.
Heb je vragen over het bedrijf of de vacature dan kan je deze altijd contact met ons opnemen.
Hieronder vindt je het stappenplan hoe het sollicitatieproces in elkaar steekt.

Stap 1: Eerste kop koffie bij WerkTalent
Stap 2: Bij een positief gesprek leggen wij je profiel voor aan onze klant
Stap 3: Een tweede kop koffie bij het bedrijf zelf
Stap 4: Eventueel een tweede gesprek + een meeloop sessie
Stap 5: Start van je nieuwe baan !

We horen graag snel van je !
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent