Luba Uitzendbureau

Monteur buitendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij komt te werken bij een specialist op het gebied van ontwerpen, maken en installeren van liftcabines. Wat deze baan zo leuk maakt? Jij werkt van A tot Z mee, dus maakt het hele proces mee, inclusief het eindresultaat: de nieuwe liftcabine! Het is niet nodig om ervaring te hebben met liften of het interieur ervan. Jij bent het type dat gaat voor een mooi eindresultaat waar je trots op bent.

Wat ga je doen? Aangezien jij je inzet voor het hele proces en bij het begin begint, ga je naar de klant om alles op te meten. Als je deze gegevens hebt, kun je terug naar de werkplaats en breng je rapport uit aan je collega.
Dan is het tijd om de handen pas echt uit de mouwen te steken! In de werkplaats doe jij de voorbereidingen met betrekking tot het houtwerk, door met een zaagmachine het hout op maat te zagen. Daarna bewerk je het hout, zodat het klaar is om de liftcabine mee te bekleden. Maar niet alleen houtwerk behoort tot je werkzaamheden, want de functie is heel gevarieerd. Als het houtwerk gedaan is, ga je aan de slag met de rest van het interieur. Denk hierbij aan het leggen van de vloer en het aansluiten van de lichten. Als alle onderdelen compleet zijn ga je weer naar de werklocatie om de onderdelen te monteren.

Het leuke aan deze functie is dat je dus van het begin tot het einde betrokken bent. Je bent niet alleen met je handen bezig, maar hebt ook contact met de klant op locatie. De werktijden zijn van maandag t/m donderdag 08:00 -17:00 uur en vrijdag 08:00 - 15:30 uur.

Wat wij bieden

  • Fulltime baan voor langere tijd;
  • Je krijgt de mogelijkheid om als junior te starten en een technisch vak te leren;
  • Goed salaris op basis van ervaring en leeftijd tussen ?2200,- en ?2600,- bruto per maand;
  • Je krijgt direct een contract van het bedrijf aangeboden.

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring met houtbewerking en met het werken van een formaatzaag;
  • Jij bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Jij past binnen het team als je proactief bent op de werkvloer en behulpzaam bent. Daarnaast werk je erg nauwkeurig en denk je altijd in oplossingen en niet in problemen.

Over het bedrijf

Jij gaat werken voor een specialist op het gebied van ontwerp, maken en installeren van liftcabines. Ze zijn al 40 jaar actief en hebben veel kennis en ervaring in huis. De klant kan een eigen ontwerp of huisstijl aanleveren en dit bedrijf voert het uit. Zo voldoen ze aan de wensen van de klant. Je komt te werken in een ervaren team waar je veel van kan leren. Wil jij een carrière starten in een technisch bedrijf? Dan is dit bedrijf wat voor jou!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau