Luba Uitzendbureau

Commercieel binnendienst medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam-Albrandswaard
15 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst is elke dag weer anders. Jij ontvangt offerteaanvragen van klanten en relaties en van jouw collega's in de buitendienst, deze werk je uit, verstuur je en bel je na. Daarnaast plan jij de bezoeken van jouw medewerkers in de buitendienst, sta jij klanten via de telefoon te woord en communiceer jij tarieven en prijzen met klanten.

Over het bedrijf

Jij komt te werken bij een dynamisch, logistiek dienstverlener, dat internationaal opereert. Jouw toekomstige werkgever biedt veel ruimte voor ontwikkeling en toont waardering naar haar medewerkers. Initiatieven en ideeŽn om de service-niveau richting klanten naar een hoger level te brengen en te houden worden serieus genomen en zeer gewaardeerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau