Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst ga jij aan de slag met het voeren van adviesgesprekken met potentiŽle klanten! Vanuit de buitendienst heb jij contactgegevens ontvangen van potentiŽle klanten die aan hebben gegeven geÔnteresseerd te zijn in de aanleg van nieuwe zonnepanelen. Jij helpt en adviseert de klanten in het aanschaffen van zonnepanelen en vertaald dit naar een offerte. Jij kan goed achterhalen wat de wensen van de klanten zijn en past jouw aanbod hierop aan. Na het opstellen van de offerte maak jij een afspraak voor de salesmanager, zodat hij of zij de deal kan inkoppen! Je werkt dus nauw samen met jouw collega's en geen dag is hetzelfde.

In deze rol heb je vele doorgroeimogelijkheden en is er ruimte voor het behalen van flinke bonussen.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een duurzaam en snelgroeiend bedrijf waar ze gespecialiseerd zijn in de verkoop en aanleg van zonnepanelen door heel Nederland. Er heerst een fijne, open en informele sfeer waar er ruimte is om met jouw collega's een potje te tafelvoetballen of te laten zien dat jij onwijs goed kan poolen. Binnen het bedrijf zijn er veel doorgroeimogelijkheden en kun jij onwijs veel leren, samen met jou gaan we klanten blij maken en de wereld een stukje duurzamer maken!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau