Luba Uitzendbureau

Servicemonteur koeltechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

?s Ochtends om 07:00 uur ga je, na je eerste kop koffie, op pad naar de klant. Airconditionings en andere koelsystemen staan de hele winter stil dus het is mooi tijd om service te verlenen en onderhoud te plegen voordat de warmte eraan komt. Aan de hand van verschillende applicaties maak je een analyse om te kijken of het systeem nog naar behoren werkt. Je test stroomverbindingen in het koelsysteem, checkt alle verschillende schakelaars en checkt alle onderdelen op lekkage. Als laatste loop je het hele systeem na om te controleren of er leidingen verstopt zijn. Indien er defecten zijn dan weet jij het probleem op te lossen met jouw technische kennis en vaardigheden. Soms kun je direct zelf een reparatie uitvoeren en soms zul je contact op moeten nemen met de leverancier. Om 16:00 uur keer je terug naar de vestiging en weet jij trouwe klanten altijd tevreden te stellen.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is een kleine organisatie in Montfoort dat zich voornamelijk bezig houdt met het plaatsen en onderhouden van koeltechnische installaties. De organisatie heeft zowel particulieren als bedrijven binnen de gehele randstad in zijn klantenbestand. Er wordt binnen dit bedrijf heel veel waarde gehecht aan de meningen en ervaring van medewerkers. Continu worden er dingen binnen het werkproces aangepast, op aanwijzing van mensen die op de werkvloer staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau