Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heemskerk
9 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Aan het begin van de dag wordt het werk verdeeld en krijg je je eigen opdrachten voor die dag. Na het lezen van de opdracht en het bekijken van de tekening, haal je de materialen uit de voorraad. In de fabriek ga jij vanaf tekening profielen verwerken tot kozijnen. Denk hierbij aan zagen van staal en kunststof profielen. Je werkt deze netjes af zodat later je collega het hang- en sluitwerk goed kan monteren. Afhankelijk van hoe goed jij het oppakt, kun je ook ingezet worden op andere werkzaamheden, zoals het assembleren van kozijnen. Als het product klaar is, zet je het kozijn op de plek waar je collega het weer weghaalt om het bij de klant te plaatsen. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7:30 ? 16:15 uur.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf met een hecht team. Met een deel van je collega's werk je direct samen en een ander deel is op locatie en dus buiten de deur aan het werk. De samenwerking is hierbij heel belangrijk. Alle facetten van de business zijn in huis. Kwaliteit en klant staan voorop. Alleen als team wordt dat bereikt. Daardoor is er tijd en aandacht voor de collega's. Van een bedrijfsuitje tot scholing.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau