Luba Uitzendbureau

Monteur industriŽle thermometers

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Waddinxveen
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Monteur met standplaats Waddinxveen houd je je bezig met het maken, assembleren, repareren, verbeteren en testen van professionele thermometers voor de zakelijke markt. Je beoordeelt de kwaliteit van het werk aan de hand van de wensen van de klant. Daarnaast gebruik je daarvoor de opgestelde kwaliteitseisen en montage voorschriften. Je werkt onder begeleiding van een vriendelijke voorman, maar je bepaalt zelf de werkindeling en prioriteiten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Waddinxveen en ontwikkelt een breed assortiment van moderne meet- en regelapparatuur en sensoren. De producten worden door (internationale) klanten gebruikt voor het meten van onder andere druk en temperatuur. Kwaliteit, kennis, service en het bieden van kwalitatief uitstekende producten staan hoog in het vaandel. Je komt te werken in een professionele en financieel gezonde organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau